top of page

Chef's table is een uniek concept waarbij je een VIP kijkje in onze keuken krijgt!

Als retailer is het tegenwoordig bijna niet meer te doen om bij te houden wat er allemaal gebeurt in de markt. Ontwikkelingen gaan steeds verder en steeds sneller.

We leven niet meer in een tijdperk van verandering, maar echt in een verandering van tijdperken! Als je als retailer de ontwikkelingen echt wilt volgen houd je gewoon geen tijd meer over voor je winkel.

 

Speciaal daarvoor kunt je aanschuiven aan onze Chef's Table!

Per Chef's Table kunnen maximaal 6 retailers aanschuiven op basis van branche exclusiviteit. Daardoor kunnen we onderling vrijuit spreken en kennis en ervaring delen.

Maandelijks met uitzondering van juli en augustus komt een groep van zes vaste deelnemers bij elkaar in onze keuken onder leiding van Fred Rutgers.

Deze sessie duurt telkens 4 uur en begint met een inleiding door Fred waarbij hij een actuele trend in retail onder jouw aandacht brengt.

Na deze inleiding gaan we met elkaar in gesprek over dit thema.

 

Wat zien we hier?

Is dit een kans of een bedreiging?

Hoe kunnen we hier het slimst mee omgaan?

Wat kunnen we hierbij van elkaar leren en hoe kunnen we elkaar helpen?

Welke trends zien we nog meer en wat denkt Fred daarover?

Kunnen we hier op één of andere manier concurrentieel voordeel uithalen? en hoe pakken we dat dan aan? We delen de leermomenten zodat we er allemaal beter van worden.

Tijdens deze sessie op een door Retail Kitchen geregelde locatie bieden wij je ook een lekker hapje en drankje aan.

Heb je belangstelling om hieraan mee te doen? Voor de kosten hoef je het niet te laten! Of je één winkel hebt, of juist een grote speler bent, je betaalt slechts € 225,00 per keer excl. B.T.W. en je wordt ingedeeld in een groep die bij jou past!

We vragen je wel om een minimale deelname voor 1 jaar om de onderlinge samenwerking maximaal te bevorderen. Eigenlijk wordt je dus ook deel van een kennisnetwerk! en doe je nieuwe contacten op met collega ondernemers.

Wil je hier meer over weten? Of wil je jezelf direct aanmelden? Bel ons dan vandaag nog! Wat heb je te verliezen? Kennis is macht, kennis is concurrentiekracht!

bottom of page