top of page

Hoe zorg je ervoor dat meer bezoekers aan jouw winkel ook echt iets kopen?

 

Niet alleen wil je graag dat meer bezoekers iets kopen. Je wilt ook graag dat klanten vaker iets kopen en ook zou je graag per keer iets meer willen verkopen aan die klant.

Maar hoe pak je dat aan?

Onze experts beginnen doorgaans door samen met jou een analyse te maken op de huidige situatie. Weet je eigenlijk wel hoeveel, hoe vaak en hoe regelmatig klanten bij jou kopen?

Welke factoren beïnvloeden het koopgedrag van jouw klanten en hoe kun jij daar met jouw team weer een positieve impuls aan geven?

Wij hebben hier al menige retailer mee geholpen. Natuurlijk hebben aanbod, presentatie en prijs daar invloed op, maar jij en jouw team zijn hierin echt de beslissende factor! Jullie zijn in grote mate bepalend voor het succes. Wij helpen jou en je team om te ontdekken hoe jullie de verkoop-conversie in jullie winkel een heuse boost kunnen geven. Dat doen we door analyse en een maatwerk training.

Wil je weten hoe jullie op een leuke manier meer omzet kunnen maken? Bel dan vandaag nog om hier eens met ons over te praten!

bottom of page