top of page
droomparken.png
mac donalds.png
EuroParcs.png
dpg.png
topmerken.jfif

De kracht van sterke merken!

Joint promotions maken merken nog sterker!

Wie kent ze niet?

Wij kennen ze ook!

Wij kennen ze zo goed dat wij hele goede ingangen hebben bij de marketingafdelingen van veel van deze merken.

Hier bij RetailKitchen ontwikkelen wij creatieve marketing concepten voor allerlei bedrijven van heel groot tot heel klein.

Doelstelling is om 2 merken samen te promoten om daarbij voor beiden meer naamsbekendheid en omzet te genereren.

We krijgen meestal van een bedrijf de opdracht om voor hun een joint promotion actie te ontwikkelen. We beginnen dan meestal met het ontwikkelen van een idee. Dan gaan we op zoek naar de juiste partner die past bij de opdrachtgever en het idee. Vervolgens bespreken we dit met de opdrachtgever. Dan komt de spannende fase. Krijgen we de gewenste partner net zo enthousiast over de samenwerking als de opdrachtgever? Vaak lukt dat, maar soms ook niet. Dan moeten we op zoek naar een andere partner. Als we een match hebben, dan kunnen we als team de verdere concept ontwikkeling begeleiden. Uiteindelijk kunnen wij ook de uitvoering van de actie van a tot z begeleiden.

Steeds meer bedrijven ontdekken deze dienstverlening van ons. Wij hebben zoveel goede relaties dat er zelfs steeds meer verzoeken komen om matchmaking te doen voor bedrijven die niet zomaar een promotie partner zoeken, maar echt op zoek zijn voor een lange termijn business partner.

Wilt u meer weten over hoe joint promoties ook uw merk en omzet een boost kunnen geven? Bel dan geheel vrijblijvend met Fred op 0651542222 voor een kop koffie en een goed gesprek. 

bottom of page