top of page

Waarom zouden alleen grote bedrijven een professionele marketingafdeling kunnen hebben?

We horen het zo vaak van de wat kleinere ondernemers; "ik zou willen dat ik net als de grote jongens een professionele marketingafdeling kon hebben met echte marketing, communicatie en social media experts" maar ja dat kan ik niet betalen.....

Nou dat denkt u wel, maar is dat ook zo? Retail kitchen heeft al deze kennis en ervaring ook voor u beschikbaar. En dat zonder hoge vaste kosten. U betaalt alleen een scherp tarief als u ook echt gebruik van ons maakt. U betaalt gewoon per uur voor het werk dat we voor u doen. En dat voor een tarief dat ook u zich kunt permiteren. U betaalt per tijdsblok een vastgesteld tarief dus u weet waar u aan toe bent. Maandelijks ontvangt u een factuur met een duidelijke specificatie. Hoe simpel kan het zijn? Top kwaliteit zonder vaste verplichtingen binnen handbereik!

Klanten die al gebruik maken van deze dienstverlening willen nooit meer anders. Eén verkeerde advertentie via het verkeerde kanaal richting de verkeerde doelgroep kost u al snel veel meer dan het inschakelen van één van onze specialisten!

Probeer het gewoon eens en bel onze expert vandaag nog voor een afspraak.

bottom of page