top of page

Zorgen dat mijn websites goed gevonden worden, dat kan ik toch prima zelf, dacht ik.Ken je dat? Je hebt zelf een gelikte website gebouwd. Je bent super trots op jezelf want het ziet er geweldig uit. Je verwachtingen zijn hoog gespannen. Nu zal de verkoop zeker een boost krijgen. Helaas blijkt het de eerste weken nog niet echt storm te lopen. Logisch Google moet jou nog even ontdekken. Helaas, ook na een paar maanden krijg je nog niet echt veel bezoekers. Toch kun jij zelf jouw website wél vinden op Google onder jouw eigen naam.


Precies dit overkwam mij ook! Natuurlijk wilde ik wél meer omzet, dus dan maar beginnen met Adwords. Ik heb er kapitalen in gestoken, helaas ook zonder veel succes. En dat terwijl ik er toch echt behoorlijk bovenop zat. Toen begon ik op social media mijn websites te promoten. In het begin leverde dat wel aardig wat bezoekers op, maar helaas bleven ze bijna allemaal maar heel erg kort op de site en leverde ook dat weer vrijwel geen omzet op. Nou dat lag dus niet aan mij, want ik deed er toch alles aan.

In de tussentijd had ik al wél diverse gladde verkopers aan de lijn gehad die mij SEO service wilden aanbieden. Vaak voor veel geld. De verkoopverhalen waren gladder dan een paling in een emmer met snot! Het klonk allemaal te mooi om waar te zijn, en we kennen allemaal de uitspraak dat dat dan ook meestal het geval is.

Ik begon er kalm aan de balen van te krijgen. Veel omzet en leads halen via een website werkt niet dacht ik. Maar ja opgeven is niet mijn ding, dus heb ik de website maar eens flink aangepakt. Betere foto’s gladdere teksten, nog meer passie en bezieling. Maar helaas, weer geen bezoekers!

Via mijn zoon kwam ik in contact met Danny van Straalen van www.MediaBrix.com . Zelfs toen bleef ik volop in de ontkenningsfase. Ik had al zoveel gladde verhalen daarover moeten aanhoren die ik domweg niet geloofde. In tegenstelling tot die eerdere aanbieders kwam Danny niet met hocus pocus verhalen, maar bood mij een totaalaanpak aan waarbij hij de volledige verantwoordelijkheid op zich nam voor de performance van mijn website. En, nee ik hoefde niet bang te zijn dat ik de meest verschrikkelijke zinnen op mijn website zou krijgen om er maar woorden op te kunnen zetten waar Google op zou reageren. Onder druk van mijn zoon heb ik besloten om een start te maken. Nu heb ik een partner gevonden die open en eerlijk met mij praat, Geen loze beloften doet, maar waarmaakt wat hij zegt. Hij kijkt verder dan zijn neus lang is en denkt actief met mij mee om mijn online omzet en leadgeneratie te boosten. Tot mijn verbijstering, maar zeker ook tot mijn genoegen zie ik nu wel de resultaten waar ik al zolang heb lopen jagen.


Nu ben ik bepaald niet de enige ondernemer die hiermee worstelt. Ik hoor het van vrijwel al mijn klanten. Voor mij is dit reden om met mijn bedrijf www.retailkitchen.nl een samenwerking aan te gaan met Danny. Vanwege mijn persoonlijke positieve ervaring durf ik hem aan te bevelen bij mijn klanten. Daarom staat Danny met MediaBrix nu ook als partner op mijn website en beveel ik hem van harte aan. Go Danny!


Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page