top of page

Als retailwatchers volgen wij de internationale retailontwikkelingen  op de voet!

Niet alleen in Nederland, maar ook in Azie, Amerika en diverse andere Europeese landen zitten wij bovenop de trends. Iedere dag opnieuw. We sparren met andere trendwatchers en ontvangen vrijwel dagelijks waardevolle data waarmee we inzicht krijgen in wat er internationaal gebeurt in de retail-sector.

We bestuderen consumenten gedrag in relatie tot winkels. Wat zijn de succesfactoren van vandaag en morgen. Wat werkt wel en wat niet meer. Welke invloed heeft online op bestaande winkels en andersom? Waar liggen de kansen en waar zitten de valkuilen en bedreigingen. Als je dit speelveld echt wilt volgen is dat meer dan een dagtaak. Daar kom je als retailer dus gewoon niet meer aan toe, want je moet ook nog eens één of meerdere winkels runnen. Steeds vaker doen retailers daarom een beroep op onze kennis en expertise. Uiteindelijk is dat zelfs veel effectiever en goedkoper dan zelf voortdurend op de loer liggen naar wat er om je heen gebeurt.

Niet voor niets worden de blogs en boeken geschreven door Fred Rutgers op dit gebied veel gelezen en goed verkocht.

Ook in 2017 behoorden zijn blogs over retail tot de allerbest gelezen blogs over die onderwerpen. Kijk maar eens naar Fred's blogs via deze link;

Wilt u af en toe eens sparren met Fred en van hem horen hoe u met uw bedrijf kunt inspelen op de nieuwste ontwikkelingen in de retail? Bel dan nu voor een afspraak!

U kunt natuurlijk ook het blog volgen op deze website! 

bottom of page